TABLETE FAT BURNE + PROTEINSKA DJETA + TRENINZ 5 DANA U TJEDNU
NIKAD NE UZIMAT VISE OD 5 TABLETA DNEVNO,I NIKAD 4H PRIJE SPAVANJA,
UVJEK POLA H PRIJE OBROKA I 45 MIN DO 1H PRIJE TRENINGA,PO 1 ILI 2 OVISI O TRENINGU KAKAV CETE IMAT.
Fat Burner tablete su jako ucinkovite,i nema nus pojava od nji.
Kupio sam ih na preporuku prijatelja koji radi u teretani.
Koristim ih vec 27 dana.Uz laganu djetu,a to je ujutro dizanje u 7:00 a u 8:00 dorucak, al ne se najes ko majmun pa da ne mozes disat, nego pojest kratko bez kruha 2 dana a onda 3 dan sa kruhom.
Pa cekat do 14:00 ili 15:00 i rucat neko meso sa krumpirom ili rizom ili samo meso sa nekim dodatkom BEZ KRUHA, i za veceru oko 18:19:00 pojest nesto voca (bananu,narancu,jabuku)ne 5 komada,najvise 2 vocke.
To je proteinska djeta koju koristim,znaci smanjit unos kruha,peciva,pica,hamburegera,sve sto sam volio ne smijem jesti 3 mjeseca.
Prvih 10 dana sam poludio,nisam se mogo najest koliko god sam jeo.
Uz dorucak,rucak i veceru,medjuobroke bi smjeli imat po 1 medjuobrok u tjednu,to je za pomoc metabolizmu da brze razgradi hranu.To (ukljucuje uzimanje,grah salate sa lukom,ili zelja sa nekim pecenim mesom.
NAPOMENA,NE JESTI KRUH I PECIVA,ILI HAMBURGER.JEDAN POJEDEN HAMBURGER MORATE 2 DANA VJEZBAT DA BI GA IZBACILI IZ TJAL.
Uz to sve,sportas sam igram kosarku,visok 190cm, i imao sam 107 kg.
U 27 dana dosao sam na 95 kg,izgubio sam svu vodu iz tjela i tek mi se sada pocinju topit masne naslage.12 kilograma u 27 dana,netko ce rec da to nije normalno i da cu se razbolit,ali moram napomenut da treniram svaki dan po sa i pol ili 2.
To ukljucuje ako imate trbuh do poda,znaci serija trbusnjaka(30,25,25) pa min odmora,2. serija (35,20,20) pa min odmora pa (30,20,15) pa i sklekove,ali njih u pola manje nego trbusnjake znaci 1. serija (15,12,10).
Ali obavezno posvetite paznju ili pitajte ako ne znate nekog u teretani da vam kaze kako se rade pravilni sklekovi i trbusnjaci pa da imate veci ucinak.
Uz aj program necete samo izgubit trbuh,vec cete imat trbusne plocite kao kamen,ali nemojte odustat nakon mjesec dana kad izgubite 10 kila da di su plocice.
Za njih treba 90 dana uzimanja Fat Burner tableta + djeta, najbolje proteinska + treninzi uz trbusnjake i sklekove i trcanje,.
Npr.moj tjedan treniranja,Pon(trcanje 20 min zagrijavanje sa 50% snage,
Uto,sutiranje na kos i treniranje sa ekipom,srijeda trcanje sutiranje sklekovi i medicinke od 4 kg.Bacanje u zrak na 4 metra radi eksplozivnosti,pa 2 od 4 kg stavit na ramena i radit cucnjeve,serije iste kao kod trbusnjaka.
Sri,trening sa ekipom
cet dan odmora
morate imat 1 dan u tjednu odmora,pa drugi tjedan i dva dana odmora
pet,trcanje i sutiranje,sklekovi i trbusnjaci
sub dan odmora i nedjelja utakmica.
Uz ovo vam ne treba teretana,bezveze bacate novce,nadjite si neku dvoranicu ili po ljeti nogometni stadion i radite sve na njemu.
I u 2 mjeseca sa ovakvim programom imat cete plocice jace nego svi vasi frendovi zvani mrsavci koji oce dobit koju kilu.
Nitko ne zna da se na trbuhu kod debelog covjeka krije jaka snaga misica!!!
Ljudi moji,tko ne proba fat burner tablete jako je pogrijesio.
SRETNO